Over Jopie’s

Welkom op Jopie’s Stijlblog!

RosanneAchter Jopie’s zit Rosanne Loffeld, moeder van dochter Jopie. Rosanne is ontwerper, stylist en personal shopper en werkte jaren voor tijdschriften als Libelle, Flair en Vrouw Vandaag. De afgelopen zeven jaar was ze algemeen hoofdredacteur bij de modevakbladen Textilia, Schoenvisie, Bengels en Sportcult.

Rosanne: “Nadat ik al jaren werd gevraagd voor allerlei uiteenlopende  adviezen op het gebied van stijl en kleur, trends, interieurinrichting en de juiste kledingaankopen besloot ik van mijn fingerspitzengefuhl mijn werk te maken. Daadkracht, passie voor het ongewone, neus voor vintage, originaliteit, jarenlange interview-, styling- en managementervaring, inlevingsvermogen, een luisterend oor en aangeboren talent voor kleur en stijl vormen de solide basis van Jopie’s Stijlfabriek. Zou jij dolgraag meer uit je huis of  je garderobe halen maar weet je niet precies wat je wil, wat bij je past of waar je moet beginnen. Jopie’s Stijlfabriek helpt jou graag om het beste uit jezelf en je huis naar boven te halen!”

Wanneer je Jopie’s inhuurt kun je het volgende verwachten:

Persoonlijke intake en benadering

Uitgebreid en origineel stylingadvies aan de hand van sfeervolle moodboards

Kleur- en materiaaladvies op basis van kleurstalen

Plattegrond voor de perfecte indeling/samenstelling van ruimte of garderobe

Stijlvol en origineel eindresultaat

De kosten van een compleet stylingadvies incl. gratis intake komen op: 295,-

Hiermee heb je de basis in handen om zelf een stijlvol, op elkaar afgestemd en origineel interieur of garderobe te verwezenlijken waarin je helemaal jezelf kunt zijn!

Interesse?
Stuur een mail naar info@jopiesstijlfabriek.nl voor een afspraak of meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.