Winkelinrichting

Jopie’s advies bij winkelinrichting

Hulp nodig bij het inrichten van jouw zaak?

Om te zorgen voor herkenbaarheid bij de klant is het ontzettend belangrijk dat logo, kleuren en interieur exact op elkaar afgestemd zijn. Het geheel/concept moet als het ware ‘kloppen’. Dat onderscheidt succesvolle zelfstandigen van de rest. Kijk maar om je heen! Dit hoeft niet perse een fortuin te kosten. Het gaat erom dat je investeert in de juiste voorbereiding en een paar opvallende eyecatchers, de rest kan dan prima low budget worden opgelost zonder dat je dit eraan af ziet. Ik vind het ontzettend leuk dat jij overweegt om Jopie’s Stijlfabriek te benaderen hierin te adviseren. Natuurlijk help ik jullie graag een geweldige, eigentijdse en sfeervolle inrichting samen te stellen met een laag budget. Eentje die goed matcht met jullie huisstijl/dna en originele elementen bevat. Jouw zaak moet natuurlijk wel de nieuwste hotspot worden! Alleen op die manier bereik je een groot publiek, maak je kans op publicaties in de bladen en blogs, en blijven mensen (terug)komen. Kortom: meer omzet!

Bij Jopie’s horen we regelmatig dat startende ondernemers iemand zoeken die ‘een eenduidig sausje over het geheel gooit’. Daarmee kan alleen een laatste stylingslag bij de inrichting worden bedoeld, maar zou je het niet juist fijn vinden als ik nog even een uurtje of wat meekijk/denk als adviseur mbt de huisstijl/branding? In principe moet dat dna-sausje vooraf haarfijn worden bepaald en bij elke aankoop/beslissing hoor je je af te vragen of het resultaat binnen jullie dna past. Op basis van mijn ervaring met merkdenken in de media- en retailbranche weet ik hoe belangrijk dit is. Je ziet helaas maar al te vaak nieuwe tentjes die ‘het’ net niet hebben en daardoor net zo snel verdwijnen als ze gekomen zijn. Gewoon omdat er vooraf onvoldoende tijd is besteed aan de uitwerking en realisatie van het concept. Er is nu nog tijd om e.e.a. direct grondig aan te pakken.

Er zijn verschillende manieren waarop Jopie’s jou bij je project zou kunnen adviseren. De diensten zijn opgedeeld in betaalbare stukjes, die je naar behoefte kunt samenvoegen.

Laatste stylingslag
Jij doet al het voorwerk en ik kom als alles in de winkel op zijn plek staat en hangt de boel gezellig ‘af’stylen. Dit is exclusief het shoppen van de benodigde accessoires. Kosten 195,- euro (max. 1 dag).

Sfeer Shoppen (alleen in combinatie met laatste stylingslag, stijl- of dna advies)
Ik koop accessoires om een originele styling mee te creeren bij de meubels die jij hebt uitgezocht op basis van een eigen (gezamenlijk) pinterest moodboard. Je gaat zelf op pad om meubels uit te zoeken op basis van eigen ideeen. Uurprijs 19,50 (max. 1 dag).

Kleuradvies
Je kunt er veel er baat bij hebben dat ik mbt de keuze van jouw definitieve ‘huis’kleuren ook nog even meedenk, je krijgt dan een praktisch advies op basis van verfstalen en daglichttest (op locatie) waarmee je gelijk de mooiste verfkleuren voor de winkel paraat hebt passend bij jouw logo. Kosten 175,- euro (1 dagdeel)

Basisadvies
Een aanvullende mogelijkheid is dat ik eenmalig advies geef mbt de juiste uitstraling voor de basiselementen, zoals verfsoort, vloer, plafond, behang. Kosten 99,- euro. (2 uur) Bij elk nieuw opgevoerd materiaal achteraf (na het gegeven advies) komt er 15,- per item bij.

Indelingsadvies
Als de meubels gekozen, besteld en deels geleverd zijn kunnen we samen op basis van de maatvoeringen een sfeervolle en efficiente indeling van de ruimte maken. Kosten 175,- euro (1 dagdeel)

Stijladvies
Je krijgt na een gezamenlijke intake/brainstorm een stijladvies in de vorm van een digitaal moodboard op basis van jouw wensen en mijn advies. Met tips voor kleur- en materiaalkeuzes. Kosten 295,-

App advies (alleen in combinatie met stijl- of dna advies)
Jij zoekt zelf de meubels bij elkaar op basis van het stijladvies. Bij twijfel stuur je me een duidelijke foto van item, materiaal en indien mogelijk de afmetingen per whatsapp zodat ik advies kan geven. Stuksprijs 15,- per item.

Brandingbrainstorm met DNA test
Stel jezelf de juiste vragen en bepaal het DNA van jouw zaak. We nemen ook de huisstijl onder de loep. Wat ziet de klant? Voldoen alle merkuitingen (incl. website) aan de DNAeisen? Kosten 495,- (1 dagdeel)

In een enkel geval is er behoefte aan een vervolg, hiervoor geldt een meerprijs van 59,- per uur.

Mocht je nou het hele pakket willen, dan kun je kiezen voor:

DNA totaal advies
Hieronder vallen alle bovengenoemde adviezen, incl. 1 brainstormdagdeel met DNAtest, 20 app adviezen, en 2 dagen sfeershoppen. Kosten 1995,-.

Meeruren worden apart gefactureerd en alleen met jouw toestemming gemaakt.

Zin om een kennismaking in te plannen zodat ik jullie geweldige plannen kan horen en we alle wensen en eventuele vragen van beide kanten kunnen bespreken? Stuur dan een mail naar info@jopiesstijlfabriek.nl

Hoor graag wanneer je zin en tijd hebt voor de intake!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.